Menu

header photo

Vul jouw gegevens hieronder in en betaal via online om verzekerd te zijn van een deelnemersplek voor het Cuban Dance Event  2017 in Groningen tijdens Hemelvaart! Het is van belang aan te geven hoeveel jaar danservaring je hebt, omdat workshops op 3 verschillende dansniveau’s worden gegeven. 

Vergeet niet de optie ‘ JA, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’ aan te vinken, voordat je het formulier verzend. De algemene voorwaarden kun je lezen op het tabblad ALG. VOORWAARDEN.  

Voor betaling met online* druk je op de iDEAL-knop onderaan het formulier. Je wordt doorverwezen naar Latinnet, hier kun je jouw type pas invullen en betalen. Wil je weten wat bij elk type pas is inbegrepen, ga dan naar tabblad PRIJZEN. Daar vind je meer informatie over het type pas.

Na het verzenden van het formulier, kun je, door op de iDEAL button te klikken onderaan deze pagina, de betaling gaan doen.


Kijk nog even op PRIJZEN voordat je naar Latinnet gaat. Hier vind je alle informatie over wat wel/niet is inbegrepen per pass. Lunch op beide dagen is bij geen enkele pass inbegrepen. Wil je hiervan gebruik maken,
​vink de daarvoor betreffende optie(s) aan op Latinnet.